Mortensbu

Nr. 64

Hyttetype 4

land chooser-09

Hyttetype 4 -T1

land chooser-18
70m2 BRA
land chooser-16

Mortensbu ligger fint til på et høydedrag og har flott utsikt ut mot Lyseren. Her kan du slippe både natur og sol inn i stua ved å åpne den doble balkongdøren som vender rett ut mot Lyseren. Den gir tilgang til en herlig, sydvestvendt markterrasse med gode solforhold. Hytta har tre luftige soverom, hems og åpen stue/kjøkkenløsning. Mortensbu har installert ett av de to tilvalgs-kjøkkenene levert av HTH, samt en eksklusiv hvitevarepakke levert av Elektrolux som man også får som tilvalg. Gulv og baderomsinnredning er oppgradert i henhold til tilvalgslisten.

Terrenget rundt hytta opprettholdes så naturlig som mulig. Det legges singel og/eller tilsås på uteområdet etter byggearbeidene, mens stikkveien inn til hytta vil få et topplag med subbus.

Det gjøres oppmerksom på at uteområdene kan avvike fra det som er vist på tegning, på grunn av variasjoner i terrenget rundt hver enkelt hytte. Kontakt megler for informasjon og visning.

Parkering på hovedparkeringen. Ferdigstillelse i Q2 2018.

land chooser-05
SOLGT!

Meld interesse

Drømmer du om din egen hytte ved vannet?

Merkantilbygg AS utvikler et flott ferieparadis med mange spennende fasiliteter hvor du og dine kan boltre dere fra sommeren 2018. 

Registrer deg i vårt kontaktskjema, så informerer vi deg om prosessen videre.